Diagnoosi Ylivireyden aikakausi Usea kohtaamani kuntoutuja kokee ylivireyden vointiaan erinomaisesti kuvaavaksi termiksi, kirjoittaa Jari Turunen.
Verkkokommentti Yhteiskuntamme tarvitsee luovuutta, miksi lyttäämme sen? Sanat luovat toivoa ja rakentavat siltoja, kirjoittaa Silja Kosola.
Uutiset Lume ja kannabinoiditutkimukset – onko uutisoinnilla vaikutusta tutkimustuloksiin? Kannabiskysymys on herkullinen kohde, kirjoittaa Eija Kalso.
Etävastaanotto Etävastaanoton nousu ja (t)uho On vaikea perustella, että potilaita ohjataan tutkimatta etävastaanotolta sairaalapäivystykseen, kirjoittaa Jan Schugk.
Verkkokommentti Nuorisolääkärin kirje joulupukille Tiedän, että tätä toivomuslistaani ei ole ihan helppo toteuttaa, kirjoittaa Silja Kosola.
Ukraina Kun ihmisestä tulee patogeeni Sodilla on yhtäläinen taipumus levitä siinä missä taudeillakin, kirjoittaa Saku Pelttari.
Verkkokommentti Havaintoja eräältä toukokuiselta aamulta Näin huolehtimista, huomaavaisuutta, välittämistä ja luottamusta, kirjoittaa Silja Kosola.
Etäkuntoutus Pandemia vei (ammatillisen) kuntoutuksen nykyaikaan Erilaisten räätälöitävien kuntoutusmoduulien joustava yhdistäminen on tulevaisuutta, kirjoittaa Jari Turunen.
Verkkokommentti Onko kukaan enää normaali? Onko lapsuudesta ja nuoruudesta tullut patologinen, sairaudeksi luokiteltava tila, kysyy Silja Kosola.
Kierrätys Kaikkialla läsnä oleva muovi Ympäristövaikutusten tunnistaminen alkaa tiedon lisäämisellä, kirjoittaa Leena Setälä.
Verkkokommentti Kivusta huolimatta pitää oppia elämään – siinä meidän tulee osata auttaa Kivun hoito ja tutkimus tarvitsevat motivoituneita osaajia ja resursseja, kirjoittaa Eija Kalso.
Verkkokommentti Kuka lopulta on työkyvytön? Työkyky on työn vaatimuksiin suhteutettua toimintakykyä, kirjoittaa Jan Schugk.