Kiusaaminen Hiljaiset hyväksyjät, avatkaa suunne! Kun kiusaamisesta vaietaan, kiusaaminen jatkuu, kirjoittaa Silja Kosola.
Ukraina "Työssä unohdan sodan kauhut" Ukrainalainen lääkäri Iryna Zederey yrittää parhaansa mukaan hoitaa myös potilaiden stressiä ja masennusta.
Ukraina Vuosi sotaa ja avustustyötä takana Ukrainan terveydenhuolto on romuttunut, tukea tarvitaan edelleen.
Sota Ukrainan sodan alkamisesta vuosi - krooniset sairaudet rehottavat sodan runtelemissa kylissä Ukrainassa Pakettiautot vievät apua syrjäseutujen iäkkäille naisille, jotka ovat jääneet jäljelle.
Ukraina Ukrainassa muhii "valtaisa mielenterveyden katastrofi" Sodan jalkoihin joutuneet lapset kertovat kidutuksesta ja kuolemasta.
Ukraina Kun ihmisestä tulee patogeeni Sodilla on yhtäläinen taipumus levitä siinä missä taudeillakin, kirjoittaa Saku Pelttari.
Ukraina Ylilääkäristä pakolaiseksi Ukrainasta paennut Rada Glazunova sai kesätöitä Suomesta vammaisten hoitajana.
Ukraina Sanojen sota ja jälleenrakennus Suomen kirjakieli luotiin pitkäaikaisella, uutteralla työllä, kirjoittaa Sirpa Kähkönen.
Ydinsota Leikki on tärkeää lapselle myös ääriolosuhteissa – Uusi narratiivinen altistusterapia on kehitetty monimutkaisten traumojen hoitoon "Se on yksi vaihtoehto auttaa Ukrainan sotaa paenneita."
Ukraina Ukrainasta pakenevien koronarokotuksissa puutteita Saapuville tulisi tarjota koronatesti sekä rokotus jo vastaanottopisteillä, ohjeistaa ECDC.
Ukraina Traumakoulutusta Ukrainan kirurgeille etänä Lääkärit Ilman Rajoja toimii myös Venäjän ja Valko-Venäjän rajalla.
Sota Sotalapsen tarina ?Me emme olleet tasapaksua massaa, vaan yksilöitä. Ainoa yhteinen tunnustekijä meillä oli tuo nimilappu kaulassa, ei muuta.?
Sota Lupa tappaa "Entä jos lääkärin hoitama potilas on kohta ampumassa seuraavaa?" LT Pertti Saloheimo pohtii sodan hulluutta.
Mielenterveys Kun sieluun osui Kirjassa kuvataan ristipaineissa toimineita lääkäreitä, jotka toisaalta toimivat potilaidensa apuna, ja toisaalta joutuivat osallistumaan puolustusvalmiuden säilyttämiseen.