Kolumni Tuhoaako kännykän käyttö kokonaisen sukupolven? Entäpä, jos nuoret ensin ahdistuivat ja rupesivat lääkitsemään sitä sosiaalisella medialla, pohtii Jari Turunen.
Sosiaalinen media Some tuli, emme olleet valmiita Somejunan kehitysvauhti jatkaa kiihtymistään ja jarrukapulaan tarttuminen on muuttunut lähes mahdottomaksi, kirjoittaa Saana Mäenpää.
Algoritmi Tunteeko algoritmi sinut? Suosittelualgoritmeihin liittyy usein myös turhautumisen ja ärsytyksen tunteita, kirjoittaa Johanna Vehkoo. Vehkoo on journalistiikan työelämäprofessori Tampereen yliopistossa.
Terveydenhuolto "Natsi ja Mengele" vai sittenkin ihan vain työtään tekevä ylilääkäri Hanna Nohynek on jalat maassa maalittamisesta huolimatta.
Mediakasvatus Onko ruutuaika sittenkään vanhentunut käsite? Lapsi oli edeltävän viikon aikana avannut puhelimen keskimäärin 120 kertaa päivässä, kirjoittaa Silja Kosola.
Some Hörhöväitteitä vastaan voi blogata Juhani Knuuti on huomannut, että asiallisen blogikirjoittelun kautta voi vaikuttaa mielipiteisiin, vaikka fanaatikkojen näkemyksiä tuskin pystyy muuttamaan.
Some Sosiaalinen media tarjoaa osallistumiskanavan myös sisällämme asuvalle Klonkulle Mikko Lehtovirta pohtii miksi virtuaalisessa kommunikoinnissa niin usein vastavuoroisuus ja keskinäinen kunnioitus saavat jäädä ja tilalle astuvat pelin politiikka, ilkeys ja vahingoittamisen halu.
Kiusaaminen Nettikiusaamisesta on tullut päivän sana Sosiaalinen media tarjoaa valitettavan lisäkanavan nuorten kiusaamiselle ja epämiellyttävä julkisuus on taattu hetkessä. Mutta on some-kulttuurissa paljon hyvääkin, kirjoittaa anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri Sari Halonen.